Gestiunea parcului auto

gestiunea parcului auto

Solutii dedicate de gestiune a parcului auto

Pentru orice afacere de succes, gestiunea parcului auto implica alocarea unor resurse importante atat in ceea ce priveste forta de munca cat si investitiile in flota si departamentele logisitice.
Dupa cum este bine cunoscut in acest domeniu, pentru a pune bazele solide unei asemenea afaceri dar, mai ales, pentru a o dezvolta, ne vom lovi de o serie de provocari care ne pot da inapoi dar ne pot si dezvolta prin ccea ce vom fi nevoiti sa implementam in respectiva companie.
Principalele aspecte pe care le supunem atentiei in cadrul acestui articol sunt legate de:
* Gestionarea flotei auto cu personal tehnic calificat;
* Management integrat eficient;
* Reducerea costurilor si cresterea venitorilor prin „plus valoare” in raport cu ceea ce oferim;
* Suport tehnic dedicat, 24/24, inclusiv online;
* Fidelizare clienti si dezvoltare portofoliu.

Pentru a asigura implementarea si coordonarea tuturor parametrilor tehnici si functionali mentionati anterior, recomandam si utiizarea unor echipamente si accesorii tehnice care sa faciliteze culegerea de informatii optime, in timp real, cu un flux continuu care sa asigure analiza in detaliu si luarea masurilor care se impun. Un exemplu in acest sens este furnizat de cei de la Coola Teknikprylar la nivel european iar la nivel national, de cei de la Depozitul de Bulbi.

Fie ca discutam despre administrarea autovehiculelor aflate in parcul propriei firme sau de cel al unei companii externe, serviciile oferite de noi si forta de munca alocata trebuie sa fie la un nivel ridicat din punct de vedere calitativ, sa respecte standardele dar si legislatia tehnica aplicabila la nivel national dar si international.
Totodata, un element important in derularea afacerii in conditii optime este legat de diminuarea riscurilor asociate investitiei in mijloacele de transport, a accidentelor in trafic dar si a oricaror alte elemente negative.

Va dorim mult succes in tot ceea ce faceti, drumuri bune si, ca de fiecare data, pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Leave A Reply